Munten verpanden bij het Goudwisselkantoor

Gouden of zilveren munten verpanden?

Tijdelijk uw verzameling gouden munten belenen?
U bent hiermee van harte welkom bij ons pandhuis in Breda met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van munten hebben wij een ruime expertise.

 

Gouden Tientjes of vijfjes verpanden?
Bij ons kunt u gouden munten verpanden, zoals bijvoorbeeld het Nederlandse gouden tientje of het gouden vijfje. Sommige jaartallen kunnen extra waarde hebben. Dit kan uw beleningswaarde verhogen.

Gouden-Tientje-verpanden-Breda Gouden-Tientje-Wilhelmina-verpanden-Breda Gouden-Vijfje-Breda-verpanden Gouden-Vijfje-Wilhelmina-Breda-verpanden

Gouden Ounce munten verpanden?
Naast Gouden Tientjes en Vijfjes zijn internationale 1 ounce munten zoals Krugerrands en Maple Leafs bij uitstek geschikt voor het tijdelijk lenen van geld aangezien de beleningswaarde aanzienlijk is. Het grote voordeel is dat u uw collectie niet hoeft te verkopen om aan geld te komen en de collectie bij u in bezit blijft en alleen dit tijdelijk bij ons in onderpand brengt.

Zilveren munten verpanden?
Pandhuis-Breda-zilveren-munten-verpandenNaast gouden munten kunt u ook zilveren munten verpanden. U moet dan denken aan oud Nederlandse munten die van zilver zijn voorzien. Ook 1 Troy ounce munten zijn geschikt om te verpanden. U moet dan denken aan zilveren Maple Leafs, Eagles en Philharmonikers.

 

Wilt u toch uw muntenverzameling verkopen? Ook dan bent u van harte welkom in ons kantoor.